Оригінальна й екзотична рисова вермішель є прекрасним доповненням до супу. Вона володіє нейтральним смаком і з легкістю вбирає смак інших продуктів і приправ.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати курячий суп з рисовою вермішеллю
1. Курячу грудку нарізаємо невеликими кубиками.
2. Цибулю порей й очищений перець і моркву нарізаємо, часник пропускаємо крізь прес, імбир очищаємо і перетираємо на дрібній тертушці.
3. Обсмажуємо овочі на рослинній олії. Наливаємо в каструлю воду, даємо закипіти, додаємо курячі грудки, знімаємо піну і варимо до готовності.
4. Додаємо рисову вермішель ТМ “Жменька”, готуємо 2 хвилини, після чого додаємо піджарку з овочів і рослинної олії, солимо і перчимо до смаку і готуємо ще 1-2 хвилини або більше якщо вам подобаються м’які овочі. Подаємо до супу соєвий соус.
Смачного!