Перші страви

Курячий суп з рисовою вермішеллю

Куриный суп с рисовой вермишелью

Оригінальна й екзотична рисова вермішель є прекрасним доповненням до супу. Вона володіє нейтральним смаком і з легкістю вбирає смак інших продуктів і приправ.

Інгредієнти:
  • Куряча грудка – 200 г
  • Рисова вермішель ТМ “Жменька” – 40 г
  • Вода – 1 літр
  • Цибуля порей – 100 г (можна замінити ріпчастою цибулею)
  • Солодкий перець – 100 г
  • 1 маленька морквинка – 50 г
  • Свіжий імбир – 4 см
  • Часник – 3 зубчики
  • 2 ст.л рослинної олії
  • 1/2 ч кунжутної чи оливкової олії
  • Сіль, перець за смаком

Як приготувати курячий суп з рисовою вермішеллю

1. Курячу грудку нарізаємо невеликими кубиками.

2. Цибулю порей й очищений перець і моркву нарізаємо, часник пропускаємо крізь прес, імбир очищаємо і перетираємо на дрібній тертушці.

3. Обсмажуємо овочі на рослинній олії. Наливаємо в каструлю воду, даємо закипіти, додаємо курячі грудки, знімаємо піну і варимо до готовності.

4. Додаємо рисову вермішель ТМ “Жменька”, готуємо 2 хвилини, після чого додаємо піджарку з овочів і рослинної олії, солимо і перчимо до смаку і готуємо ще 1-2 хвилини або більше якщо вам подобаються м’які овочі. Подаємо до супу соєвий соус.

Смачного!