У спекотний літній день температура на вулиці відбиває будь-яке бажання ситно поїсти, проте організму потрібно поповнювати свої сили протягом усього дня. Вихід простий: апетитний і прозорий рисовий супчик на легкому курячому бульйоні викличе апетит навіть у найспекотніші дні, і подарує вашому організму нові сили!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати легкий літній рисовий суп
1. Морквину тремо на тертці. Цибулину очищаємо від верхнього лушпиння, нижній шар залишаємо (це додасть золотистий відтінок супу).
2. Доводимо готовий бульйон до кипіння і додаємо в нього терту моркву і цілу цибулину. Коли закипить, робимо маленький вогонь і варимо 15 хвилин.
3. Виймаємо із супу цибулину, відкладаємо її (вона більше не знадобиться) і курку, яку викладаємо на тарілку і даємо охолонути. Додаємо рис Супер Басматі ТМ “Жменька” до супу і помішуємо. Залишаємо варитися ще на 15 хвилин. За цей час з остиглої курки знімаємо м’ясо й ріжемо його на маленькі шматочки.
4. Додаємо в бульйон зелень, шматочки курячого м’яса, спеції і солимо за смаком. Помішуємо суп і варимо ще 5 хвилин, після чого вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою.
Смачного!