Перші страви

Суп з форелі

Легкий, смачний і вкрай корисний суп з форелі і пшоном – те, що потрібно для відновлення сил в середині продуктивного і насиченого дня

Інгредієнти:
  • Форель – 400 г
  • Картопля – 2-4 бульби
  • Морква – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Крупа пшоно ТМ «Жменька» – 5 ст.л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Кріп – для прикраси

Як приготувати суп з форелі

1. У каструлі доводимо до кипіння воду і відправляємо в неї шматок форелі. Відварюємо до готовності, потім саму рибку виймаємо шумівкою і відкладаємо.

2. Пшоно ТМ «Жменька» промиваємо під проточною водою і засипаємо в киплячий рибний бульйон. Солимо і перчимо до смаку.

3. Картоплю, моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Через 5-10 хвилин після закипання бульйону з пшоном додаємо в суп овочі. Проварюємо суп до готовності пшона.

4. З шматка форелі зрізаємо шкірку, виймаємо кісточки. Нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо їх в суп за 1-2 хвилини до вимикання вогню.

5. Перед подачею до столу тарілки з супом прикрашаємо зеленню кропу.

Смачного!