Легкий, смачний і вкрай корисний суп з форелі і пшоном – те, що потрібно для відновлення сил в середині продуктивного і насиченого дня
Інгредієнти: |
|
Як приготувати суп з форелі
1. У каструлі доводимо до кипіння воду і відправляємо в неї шматок форелі. Відварюємо до готовності, потім саму рибку виймаємо шумівкою і відкладаємо.
2. Пшоно ТМ «Жменька» промиваємо під проточною водою і засипаємо в киплячий рибний бульйон. Солимо і перчимо до смаку.
3. Картоплю, моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Через 5-10 хвилин після закипання бульйону з пшоном додаємо в суп овочі. Проварюємо суп до готовності пшона.
4. З шматка форелі зрізаємо шкірку, виймаємо кісточки. Нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо їх в суп за 1-2 хвилини до вимикання вогню.
5. Перед подачею до столу тарілки з супом прикрашаємо зеленню кропу.
Смачного!