Дуже густий суп, який готується із сушених білих грибів. Цікавим є додавання ніжної і прозорої рисової вермішелі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати суп з білими грибами і рисовою вермішеллю
1. Попередньо готуємо сушені гриби: заливаємо окропом і залишаємо на 2 години. Потім воду зливаємо, самі гриби добряче промиваємо під проточною водою, вимиваючи весь пісок. Потім знову заливаємо окропом і залишаємо ще на півгодини, зливаємо воду і даємо грибам обсохнути.
2. Цибулю і моркву очищаємо від шкірки. Цибулину розрізаємо на 2 половини, одну подрібнюємо для зажарки, другу залишаємо цілою для бульйону. Морквину нарізаємо тонкими кільцями.
3. Промиті курячі стегенця, половину цибулини і кільця моркви заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо бульйон мінімум півгодини на слабкому вогні. Потім стегенця виймаємо, охолоджуємо і знімаємо м’ясо з кістки, відправляємо його назад в бульйон. Цибулю і моркву теж виймаємо з бульйону і викидаємо.
4. Гриби нарізаємо тонкими пластинами і обсмажуємо разом з подрібненою половиною цибулини на рослинному маслі до появи рум’яного відтінку. Потім відправляємо їх в суп, додаємо спеції і варимо ще 15 хвилин на середньому вогні.
5. Перед вимиканням вогню додаємо в суп рисову вермішель ТМ «Жменька». Доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Перед подачею до столу тарілки з супом прикрашаємо зеленню.
Смачного!