Легкий сир і молочно-борошняна суміш роблять цей корисний суп з дикого рису і курки кремовим і низькокалорійним.
Як приготувати суп з куркою і диким рисом
1. Відварюємо дикий рис ТМ «Жменька» згідно инструкції на упаковці, без солі.
2. Відварюємо курку до готовності, охолоджуємо й ріжемо на невеликі шматочки. Іншу велику каструлю / жаровню ставимо на середній вогонь. Скроплюємо каструлю водою або додаємо трохи олії. Додаємо цибулю і часник і пасеруємо близько 3 хвилин.
3. Додаємо бульйон і картоплю, доводимо до кипіння на середньому вогні. Накриваємо каструлю кришкою, зменшуємо вогонь і варимо до тих пір, поки картопля не стане м’якою.
4. Змішуємо молоко з борошном, ретельно збиваючи вінчиком, щоб не було грудок. Додаємо суміш молока до картопляної суміші, варимо 5 хвилин, постійно помішуючи, поки трохи не загустіє. Знімаємо з вогню, додаємо сир, помішуємо, поки сир не розплавиться.
5. Додаємо в суп дикий рис, курку, перець і сіль. За бажанням можна прикрасити суп петрушкою.
Смачного!
Інгредієнти: |
|