Салати

Великодній салат з кус-кусом

Пасхальный салат с кус-кусом

Як святковий, так і буденний стіл потребує салату! Великодній стіл також не обійдеться без салату. Великодній салат з кус-кусом поєднує в собі легкість, ситість і користь. А готувати великодній салат за таким рецептом дуже легко і швидко!

Інгредієнти
  • Перець болгарський жовтий  – 1 шт.
  • Петрушка рублена – 2 столові ложки
  • Кукурудза консервована – 200 г
  • М’ята – 2 столові ложки
  • Філе куряче  – 200 г
  • КУС-КУС Пшеничний ТМ «Жменька» – 200 г
  • Олія оливкова –  3 столові ложки
  • Бульйон овочевий  – 600 г
  • Кабачки  – 2 штуки
  • Оцет винний – 3 чайні ложки

Як приготувати великодній салат з кус-кусом

1. Приготувати пасхальний рецепт буде дуже швидко, оскільки готувати КУС-КУС потрібно всього 5 хвилин. Для цього потрібно закип’ятити бульйон, всипати в нього КУС-КУС, і варити 5 хвилин, помішуючи, на повільному вогні. За цей час КУС-КУС вбере в себе весь бульйон, залишаючись розсипчастим, що необхідно для смачного пасхального салату.

2. У сковороду додати оливкову олію і обсмажити попередньо нарізані овочі.

3. Курку нарізати на шматочки і протушкувати.

4. Зробити заправку для пасхального салату. 1 столову ложку оливкової олії змішати з оцтом, додавши дрібно нарізані листочки м’яти.

5. Готовий КУС-КУС, обсмажені овочі, курку і консервовану кукурудзу перемішати. Викласти в салатницю. Посолити, поперчити і заправити соусом.

Подавати пасхальний салат з кус-кусом в теплому вигляді.

Смачного!

За рецептами автора Наталі Белошицької