Як святковий, так і буденний стіл потребує салату! Великодній стіл також не обійдеться без салату. Великодній салат з кус-кусом поєднує в собі легкість, ситість і користь. А готувати великодній салат за таким рецептом дуже легко і швидко!
Інгредієнти |
|
Як приготувати великодній салат з кус-кусом
1. Приготувати пасхальний рецепт буде дуже швидко, оскільки готувати КУС-КУС потрібно всього 5 хвилин. Для цього потрібно закип’ятити бульйон, всипати в нього КУС-КУС, і варити 5 хвилин, помішуючи, на повільному вогні. За цей час КУС-КУС вбере в себе весь бульйон, залишаючись розсипчастим, що необхідно для смачного пасхального салату.
2. У сковороду додати оливкову олію і обсмажити попередньо нарізані овочі.
3. Курку нарізати на шматочки і протушкувати.
4. Зробити заправку для пасхального салату. 1 столову ложку оливкової олії змішати з оцтом, додавши дрібно нарізані листочки м’яти.
5. Готовий КУС-КУС, обсмажені овочі, курку і консервовану кукурудзу перемішати. Викласти в салатницю. Посолити, поперчити і заправити соусом.
Подавати пасхальний салат з кус-кусом в теплому вигляді.
Смачного!
За рецептами автора Наталі Белошицької