Який же Схід без салату з рисом по-східному? Розкрити і передати смак справжньої індійської кухні здатний лише король рисів – рис Супер Басматі. Його яскравий горіховий смак і східний аромат не залишать байдужим нікого.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з рисом по-східному
1. Відварюємо рис Супер Басматі в пакетиках для варки ТМ “Жменька” згідно інструкції на упаковці. Готовий рис ставимо охолоджуватися.
2. Нарізаємо зелену цибулю і обсмажуємо в невеликій кількості олії, додаємо 1 чайну ложку свіжого тертого імбиру.
3. Обсмажуємо печериці на середньому вогні до готовності.
4. Змішуємо рис басматі з нарізаною приготовленою качкою, підсмаженими горіхами кеш’ю і консервованими кукурудзяними качанами.
5. Перед подачею приправляємо салат соєвим соусом.
Час приготування – 30 хвилин (плюс час на приготування качки/курки).
Смачного!