Найчастіше котлети – страва м’ясна. Однак приготувати котлети можна з будь-якими інгредієнтами. Як приклад – ніжні котлети з кукурудзяної крупи з сиром – неодмінно сподобаються як дітям, так і дорослим…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати котлети з сиром для дітей
1. Кукурудзяну крупу «Жменька» відварюємо до готовності в підсоленій воді. Як тільки крупа займе весь об’єм пакетика – вона готова, залишилося лише вийняти пакетики з води, розірвати їх за спеціальною лінією розриву і висипати кукурудзяну кашу на тарілку.
2. До остиглої кукурудзяної каші додаємо яйце і тертий сир, добре перемішуємо.
3. Моцарелу нарізаємо прямокутними шматочками – це буде начинка котлеток.
4. Від кукурудзяної маси відщипуємо шматочок, розплюскуємо його в долонях і викладаємо посередині шматочок м’якого сиру. Потім згортаємо котлетку. Аналогічним чином формуємо котлети з начинкою з усієї кукурудзяної маси.
5. Форму для випікання змащуємо топленим вершковим маслом. Сирні котлетки обволікаємо в панірувальних сухарях і викладаємо на форму.
6. Котлети випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 10-15 хвилин.
Смачного!