Немає ідей як смачно і незвично приготувати курку? Є ідея! Ласа курка з рисом в томаті – і всі домочадці будуть у захваті!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати курку з рисом
1. Готуємо маринад для курки: в мисочці змішуємо рослинне масло, паприку, сіль і перець. Маринуємо в цій суміші курячі стегенця 1 годину.
2. Дрібно нарізаємо цибулю, перець і часник.
3. У сотейнику обсмажуємо мариновані стегенця на рослинному маслі до золотистої скоринки і виймаємо їх зі сковороди.
4. Після стегенець на цьому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник 3-4 хвилини. Потім додаємо перець і смажимо суміш ще 3 хвилини. Тепер додаємо в сковороду Довгозернистий рис ТМ «Жменька» прожарюємо все 5 хвилин. Додаємо томати разом із соком і водою. Доводимо суміш до кипіння на великому вогні.
5. Додаємо в сотейник курячі стегенця, перемішуємо, солимо за смаком і готуємо під кришкою 20-25 хвилин на слабкому вогні. Час від часу помішуємо.
6. Перед подачею до столу прикрашаємо страву подрібненою зеленню кропу.
Смачного!