Апетитна скоринка, особлива м’якість спеціально відібраного рису робить рисовий гратен з карамельною цибулею бездоганно..
Час приготування – 60 хвилин
Кількість порцій – 7
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисовий гратен з карамельною цибулею
1. Рис «Відбірний» ТМ “Жменька” промиваємо і відварюємо до готовності. Яйця збиваємо вінчиком. Додаємо вершки, сіль, куркуму, перець і ще трохи збиваємо. Відварний рис заливаємо яєчно-вершковою сумішшю і перемішуємо.
2. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, посипаємо сіллю, цукром і борошном, перемішуємо. На дуже розпечену олію викладаємо цибулю і обсмажуємо на середньому вогні, помішуючи, до придбання бурштинового кольору.
3. Глибоку форму для випічки змащуємо олією, викладаємо і розрівнюємо рисову масу. Зверху поміщаємо цибульний шар, розрівнюємо. Натираємо на крупній тертці «Мармуровий» сир, посипаємо волоськими горіхами і запікаємо в нагрітій до 180°С духовці 30-35 хвилин до розплавлення сиру.
Смачного!