Другі страви

Гарбузова каша з рисом і горіхами

Багато хто крутить носом при словосполученні «гарбузова каша». А даремно, адже озброївшись потрібним рецептом, можна приготувати дуже і дуже смачну кашу. Хочете такий рецепт? Клікайте на «Як приготувати»

Інгредієнти:
На 2 порції:
  • Рис Відбірний ТМ «Жменька» – 125 г
  • Молоко – 150 мл
  • Горіхи (кешью, фундук, мигдаль) – 50 г
  • Мед – 2 столові ложки
  • Масло вершкове – 2 столові ложки
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 1 столова ложка
  • Гарбуз – 200 г

Як приготувати гарбузова каша з рисом і горіхами

1. Рис Відбірний ТМ «Жменька» відварюємо до готовності, як вказано на упаковці.

2. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, додаємо сіль, зменшуємо вогонь і варимо до готовності, близько 10 хвилин.

3. Змішуємо готовий рис, гарбуз, рубані горіхи і вершкове масло. Перемішуємо.

4. Отриману масу викладаємо в формочку для запікання. Молоко змішуємо з медом і поливаємо кашу. Посипаємо цукром.

5. Відправляємо на 15 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.

Смачного!