Багато хто крутить носом при словосполученні «гарбузова каша». А даремно, адже озброївшись потрібним рецептом, можна приготувати дуже і дуже смачну кашу. Хочете такий рецепт? Клікайте на «Як приготувати»
Інгредієнти: |
На 2 порції:
|
Як приготувати гарбузова каша з рисом і горіхами
1. Рис Відбірний ТМ «Жменька» відварюємо до готовності, як вказано на упаковці.
2. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, додаємо сіль, зменшуємо вогонь і варимо до готовності, близько 10 хвилин.
3. Змішуємо готовий рис, гарбуз, рубані горіхи і вершкове масло. Перемішуємо.
4. Отриману масу викладаємо в формочку для запікання. Молоко змішуємо з медом і поливаємо кашу. Посипаємо цукром.
5. Відправляємо на 15 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.
Смачного!