Для приготування маффінів використовуйте цілозерне борошно. Тонкий помел жорнового цілозерного борошна ТМ «Жменька» дозволить приготувати делікатні і корисні маффіни.
Кількість порцій – 12
Час приготування – 40 хвилин
Інгредієнти: |
|
Як приготувати мокко-маффіни
1. Розігріваємо духовку до 200ºС. Змащуємо олією формочки для маффінів або застеляємо їх папером для випічки.
2. У мисці змішуємо цілозерне борошно ТМ «Жменька», біле борошно, какао, розпушувач, сіль.
3. В іншій мисці збиваємо коричневий цукор, молоко, олію, каву і яйце з допомогою віночка. Додаємо борошняну суміш і все гарненько перемішуємо. Всипаємо шоколадні крихти.
4. Розподіляємо отримане тісто по формочках. Випікаємо маффіни 18-20 хвилин або до тих пір, поки зубочистка, вставлена в центр маффінів, не буде виходити чистою і сухою.
5. Остуджуємо готові маффіни на решітці і подаємо теплими.
Смачного!