А чому б не приготувати морквяні котлети замість звичайних? Якщо послідувати правильному рецепту, вийде дуже смачно!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати морквяні котлети
1. Моркву промиваємо і очищаємо від шкірки. Натираємо на тертці або нарізаємо тонкою соломкою і відправляємо в каструлю. Заливаємо гарячим молоком, посипаємо цукром і сіллю, додаємо 1 ст.л. рослинної олії і доводимо до кипіння. Періодично помішуючи, тушкуємо на середньому вогні до готовності моркви.
2. Засипаємо в каструлю манну крупу ТМ «Жменька», перемішуємо і проварюємо масу 8-10 хвилин, періодично помішуючи.
3. Білки відділяємо від жовтків. Каструлю знімаємо з вогню, додаємо в неї жовтки, розмішуємо масу і охолоджуємо до кімнатної температури.
4. З «тіста» формуємо котлети, обволікаємо їх у білку і панірувальних сухарях, обсмажуємо з двох боків на олії. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу зі сметаною.
Смачного!