Закуски

Бутерброд з рисовими хлібцями

Чи бувають корисні бутерброди? Звичайно, якщо вони приготовані на основі рисових хлібців, які багаті клітковиною і корисними речовинами. Так само не обійдеться корисний бутерброд без свіжих овочів, ароматної зелені і дієтичного м’яса.

Інгредієнти:
  • Хлібці рисові з пшеницею ТМ “Жменька”
  • Відварна курка (можна замінити на консервований тунець)
  • Помідори
  • Огірки
  • Листя шпинату
  • Червона цибуля
Пропорції інгредієнтів на ваш смак

Як приготувати бутерброд з рисовими хлібцями

1. Курячу грудку попередньо відварюємо і нарізаємо великими шматочками.

2. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, помідори й огірки – часточками.

3. Зверху на рисовий хлібець з пшеницею ТМ “Жменька” викладаємо листя шпинату. Легкі і хрусткі хлібці ТМ «Жменька» виготовлені з нешліфованого рису по дбайливій технології “вибуху зерна” протягом не більше 1,7 сек. Завдяки короткому часу обробки рису в хлібці збережена корисна клітковина цільних злаків, вітаміни і мінеральні речовини (В1, В9, РР, Mg, P, Zn, Fe).

4. Зверху на бутерброд викладаємо шматочки курки, огірка, помідора і червоної цибулі.

Смачного!