Якщо Ви вирішили приготувати суші в домашніх умовах, не варто обмежуватися простими ролами з лососем. Можна приготувати більш цікавий варіант – роли з вугром, огірком і куркою…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати роли з вугром
1. Куряче філе маринуємо в соєвому соусі півгодини. Рис для Суші ТМ “Жменька” відварюємо до готовності і охолоджуємо.
2. На розпеченій сковороді підсмажуємо куряче філе на олії хвилин 5-7. Потім охолоджуємо його, нарізаємо скибочками товщиною в 0,5 см. Копчений вугор нарізаємо дрібними кубиками.
3. Тобіко додаємо до вугру. Огірок розрізаємо на 4 частини вздовж. Вологу частину з насінням вирізаємо і прибираємо в сторону.
4. Лист норі викладаємо на рогожу, обмотану харчовою плівкою. На норі викладаємо рис, посипаємо кунжутом і перевертаємо рисом вниз. По центру розкладаємо вершковий сир, куряче філе і огірок. Вологими руками скручуємо рол і надаємо йому округлу форму. Розрізаємо на 8 частин, зверху кожну з них прикрашаємо шматочками вугра з ікрою і гарненько притискаємо їх, вдавлюючи в рис.
Смачного!