Закуски

Роли з вугром

Якщо Ви вирішили приготувати суші в домашніх умовах, не варто обмежуватися простими ролами з лососем. Можна приготувати більш цікавий варіант – роли з вугром, огірком і куркою…

Інгредієнти:
  • Рис для Суші ТМ “Жменька” – 70 г
  • Лист норі – половина
  • Вершковий сир Філадельфія – 20 г
  • Огірок або авокадо – четвертинка
  • Куряче філе – 70 г
  • Копчений вугор – 30 г
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Ікра Тобіко – 10 г
  • Рослинна олія
  • Кунжут білий – 2 ч.л.
  • Кунжут чорний – 2 ч.л.

Як приготувати роли з вугром

1. Куряче філе маринуємо в соєвому соусі півгодини. Рис для Суші ТМ “Жменька” відварюємо до готовності і охолоджуємо.

2. На розпеченій сковороді підсмажуємо куряче філе на олії хвилин 5-7. Потім охолоджуємо його, нарізаємо скибочками товщиною в 0,5 см. Копчений вугор нарізаємо дрібними кубиками.

3. Тобіко додаємо до вугру. Огірок розрізаємо на 4 частини вздовж. Вологу частину з насінням вирізаємо і прибираємо в сторону.

4. Лист норі викладаємо на рогожу, обмотану харчовою плівкою. На норі викладаємо рис, посипаємо кунжутом і перевертаємо рисом вниз. По центру розкладаємо вершковий сир, куряче філе і огірок. Вологими руками скручуємо рол і надаємо йому округлу форму. Розрізаємо на 8 частин, зверху кожну з них прикрашаємо шматочками вугра з ікрою і гарненько притискаємо їх, вдавлюючи в рис.

Смачного!