Суміш кіноа

Суміш кіноа

Суміш білої, червоної та чорної кіноа – це продукт, який заслуговує на окрему увагу. Вона поєднує в собі всі гастрономічні особливості трьох видів кіноа: легкість і аромат білої, хрустку консистенцію і горіхові ноти червоної, насичений смак і користь чорної. Суміш кіноа дозволить зробити ваші страви яскравішими, цікавішими і безсумнівно кориснішими.

Суміш кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі!

Підходить тим, хто дотримується вегетаріанської дієти і займається спортом Підходить тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі
Джерело рослинного білка – 18% в одній порції*
*Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г)
Продукт з низьким глікемічним індексом – 35
Збалансований амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до м’яса. В одній порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною*
*Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г)
Рослинного білка в 2 рази більше ніж в інших злаках Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.
Джерело вітамінів А, групи В, С і D і мінеральних речовин: кальцію, магнію, міді, заліза, марганцю, цинку, калію, фосфору і т.д.
Засвоюється організмом практично повністю (може зрівнятись тільки засвоюваність молока матері)
Не містить глютену, що викликає алергію

Переваги:

  • Джерело рослинного білка – 16% в одній порції*

* Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г)

  • Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.
  • ЗБАЛАНСОВАНИЙ амінокислотний склад. Єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до м’яса.
  • ПРОДУКТ з низьким глікемічним індексом – 35

Безпека продукції гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000

Склад: крупа кіноа чорна, червона та біла

Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту:

  • Білки – 16,3 g (г)
  • Жири – 5,9 g (г)
  • Вуглеводи – 64,5 g (г)

Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:

  • 372,3 ккал (1557,8 кДж)
Вітаміни: Мікроелементи і мінерали:
  • Вітамін А- 1 мкг
  • Вітамін В1 0.36 мг
  • Вітамін В2 – 0.318 мг
  • Вітамін В3 (PP) – 1.52 мг
  • Вітамін В5- 0.772 мг
  • Вітамін В6 – 0.487 мг
  • Вітамін В9 – 184 мкг
  • Вітамін С – 6.8 мг
  • Вітамін Е – 2.44 мг
  • Холін – 70.2 мг
  • Залізо – 4.57 мг
  • Калій – 563 мг
  • Кальцій – 47 мг
  • Магній – 197 мг
  • Марганець – 2.033 мг
  • Мідь – 590 мкг
  • Натрій – 5 мг
  • Селен – 8.5 мкг
  • Фосфор – 457 мг
  • Цинк – 3.1 мг

 

Як приготувати суміш кіноа?

Одну міру крупи ретельно промити водою, додати дві міри холодної води.
Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. до готовності.
Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Страва готова до вживання!
Додавайте кіноа в супи, салати, готуйте запіканки і десерти.

Суперфуди