Легкий, весняний салат з гречкою – це те, що потрібно для підняття настрою ранньою весною. Плюс вітамінний розряд інгредієнтів допоможе впоратися з сезонним авітамінозом!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати весняний салат з гречкою
1. Пропарений рис в пакетиках для варки відварюємо згідно інструкції на упаковці. Потім виймаємо пакетики з води, підчепивши їх за петлю, і розриваємо за спеціальною лінією, пересипаємо рис в тарілку, розпушуємо його виделкою і залишаємо остигати.
2. Перці очищаємо від насіннєвої коробочки і подрібнюємо м’якоть. Помідори теж нарізаємо. Зелень дрібно рубаємо. Оливки нарізаємо на половинки або четвертинки.
3. У мисочці змішуємо оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Перемішуємо отриману заправку.
4. У салатнику змішуємо відварений рис, тунець, овочі та зелень. Поливаємо заправкою і перемішуємо до однорідності.
Смачного!