Приготувати кабачкові оладки на швидку руку? Легко! Мінімум часу, прості інгредієнти і трохи зусиль – і ароматні, апетитні і з хрусткою скоринкою оладки з кабачків вже на Вашому столі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати кабачкові оладки
1. Кабачок ретельно миємо й натираємо на тертці. Додаємо сіль і залишаємо настоюватися на 5-10 хвилин. Додавання солі сприяє виведенню зайвої води з кабачка. Потім віджимаємо всю зайву рідину.
2. Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до кабачка.
3. Додаємо кефір, яйця, зелень і спеції. Гарненько всю суміш перемішуємо.
4. Додаємо жорнове цілозерне борошно ТМ “Жменька” і розпушувач. Ретельно все перемішуємо.
5. Деко застеляємо пергаментним папером, на який викладаємо майбутні оладки, залишаючи відстань між ними не менше 3 см.
6. Випікаємо в розігрітій до 200 С духовці 15 хвилин або до появи золотистого відтінку. До столу подаємо гарячими.
Смачного!