Випічка

Кабачкові оладки

Приготувати кабачкові оладки на швидку руку? Легко! Мінімум часу, прості інгредієнти і трохи зусиль – і ароматні, апетитні і з хрусткою скоринкою оладки з кабачків вже на Вашому столі…

Інгредієнти:
  • Кабачки – 250 г
  • Кефір – 125 г
  • Моцарела – 100 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно жорнове цілозерне Пшеничне ТМ “Жменька” – 4 ст.л.
  • Розпушувач – 1/3 ч.л.
  • Спеції (сіль, перець) – за смаком
  • Зелень – за смаком

Як приготувати кабачкові оладки

1. Кабачок ретельно миємо й натираємо на тертці. Додаємо сіль і залишаємо настоюватися на 5-10 хвилин. Додавання солі сприяє виведенню зайвої води з кабачка. Потім віджимаємо всю зайву рідину.

2. Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до кабачка.

3. Додаємо кефір, яйця, зелень і спеції. Гарненько всю суміш перемішуємо.

4. Додаємо жорнове цілозерне борошно ТМ “Жменька” і розпушувач. Ретельно все перемішуємо.

5. Деко застеляємо пергаментним папером, на який викладаємо майбутні оладки, залишаючи відстань між ними не менше 3 см.

6. Випікаємо в розігрітій до 200 С духовці 15 хвилин або до появи золотистого відтінку. До столу подаємо гарячими.

Смачного!