Це, мабуть, найпопулярніший вид ролів – роли з лососем. Для того, щоб їх приготувати, потрібно запастися потрібними інгредієнтами і рецептом. І він перед вами!
Інгредієнти: |
Для подачі:
|
Як приготувати роли з лососем
1. Рис суші ТМ «Жменька» відварюємо до готовності, як зазначено на упаковці. Готовий рис перекладаємо в тарілку, додаємо до нього цукор і оцет, перемішуємо і охолоджуємо до кімнатної температури.
2. Рогожу обмотуємо харчовою плівкою і викладаємо на неї лист норі. На нього викладаємо рис, рівномірно розрівнюючи його по всій товщині, залишивши 1-2 см з одного краю (щоб потім скріпити рол).
3. Авокадо очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Лосось нарізаємо тонкими смужками. Викладаємо їх на рис.
4. Щільно згортаємо рол. Залишений край без рису злегка змочуємо водою і закріплюємо до роллу.
5. Нарізаємо рол на шматочки гострим ножем. Подаємо страву до столу з соєвим соусом, васабі та маринованим імбиром.
Смачного!