Такий бутерброд з рисовими хлібцями поєднує в собі три переваги: він дієтичний, казково смачний і корисний для здоров’я!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисові хлібці з інжиром, сиром фета і чебрецем
1. Рисові хлібці ТМ «Жменька» змащуємо невеликою кількістю кунжутної пасти і залишаємо на кілька хвилин, щоб хлібці трохи просочилися.
2. Плоди інжиру нарізаємо на 6-8 часточок. При бажанні можна злегка карамелізувати скибочки фруктів, просмаживши їх на сильно розігрітій сковороді.
3. На хлібці з кунжутною пастою викладаємо скибочки інжиру і шматочки сиру фета. Зверху прикрашаємо листям чебрецю і злегка поливаємо медом.
Смачного!