Закуски

Рисові хлібці з інжиром, сиром фета і чебрецем

Такий бутерброд з рисовими хлібцями поєднує в собі три переваги: він дієтичний, казково смачний і корисний для здоров’я!

Інгредієнти:
  • Рисово-пшеничні хлібці ТМ «Жменька» – 4 шт.
  • Інжир – 3-4 шт.
  • Сир фета – 200 г
  • Чебрець – 2 гілочки
  • Мед – 2 ст.л.
  • Кунжутна паста (тахіні) або мелений кунжут – 2 ст.л.

Як приготувати рисові хлібці з інжиром, сиром фета і чебрецем

1. Рисові хлібці ТМ «Жменька» змащуємо невеликою кількістю кунжутної пасти і залишаємо на кілька хвилин, щоб хлібці трохи просочилися.

2. Плоди інжиру нарізаємо на 6-8 часточок. При бажанні можна злегка карамелізувати скибочки фруктів, просмаживши їх на сильно розігрітій сковороді.

3. На хлібці з кунжутною пастою викладаємо скибочки інжиру і шматочки сиру фета. Зверху прикрашаємо листям чебрецю і злегка поливаємо медом.

Смачного!