Закуски

Яєчні млинці з рисовою начинкою

Це надзвичайно проста в приготуванні і смачна закуска – ніжні яєчні млинці з рисом та овочами…

Інгредієнти:
Для млинчиків:
  • Яйця – 4 шт.
  • Молоко – 100 мл
  • Сіль – за смаком
  • Рослинна олія – 1 ст.л.

Для начинки:

  • Рис Довгозернистий в пакетиках для варки ТМ «Жменька» – 1 пакетик
  • Морква – 2 шт. (або 1 велика)
  • Цибулина – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Вода – 50 г
  • Сіль – за смаком

Як приготувати яєчні млинці з рисовою начинкою

1. Довгозернистий рис в пакетиках для варки відправляємо в киплячу підсолену воду і відварюємо 10-15 хвилин (або поки рис не займе весь обсяг пакетика). Потім піддягаємо пакетик виделкою за спеціальну петлю і розриваємо по лінії, рис пересипаємо в тарілку.

2. Моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Обсмажуємо на сухій сковороді до золотистості. Потім додаємо в сковороду томатну пасту, відварений рис і воду. Перемішуємо, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Залишаємо до повного охолодження.

3. У мисочку вбиваємо яйця, додаємо молоко і трохи солі. Злегка збиваємо вінчиком до однорідності маси. На сковороді розігріваємо олію і прожарюємо на ній яєчні млинці з обох боків до золотистості.

4. На яєчні млинці викладаємо рисову начинку і звертаємо їх рулетом. Розрізаємо на шматочки і подаємо до столу.

Смачного!