Це надзвичайно проста в приготуванні і смачна закуска – ніжні яєчні млинці з рисом та овочами…
Інгредієнти: |
Для млинчиків:
Для начинки:
|
Як приготувати яєчні млинці з рисовою начинкою
1. Довгозернистий рис в пакетиках для варки відправляємо в киплячу підсолену воду і відварюємо 10-15 хвилин (або поки рис не займе весь обсяг пакетика). Потім піддягаємо пакетик виделкою за спеціальну петлю і розриваємо по лінії, рис пересипаємо в тарілку.
2. Моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Обсмажуємо на сухій сковороді до золотистості. Потім додаємо в сковороду томатну пасту, відварений рис і воду. Перемішуємо, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Залишаємо до повного охолодження.
3. У мисочку вбиваємо яйця, додаємо молоко і трохи солі. Злегка збиваємо вінчиком до однорідності маси. На сковороді розігріваємо олію і прожарюємо на ній яєчні млинці з обох боків до золотистості.
4. На яєчні млинці викладаємо рисову начинку і звертаємо їх рулетом. Розрізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Смачного!