Користь для здоров'я

Кукурудза: золото інків

Кукурудза – це священна рослина стародавніх індійців Центральної і Південної Америки, яка з’явилася на наших столах всього лише років сто тому. Зараз кукурудза є абсолютно звичною для нас і використовується як у вареному вигляді, так і у вигляді борошна, крупи, масла і т.д. Однак як багато ми про неї знаємо, про цю диво-мандрівницю, яка приїхала до нас на кораблях Колумба …

Багато хто з нас пам’ятає солодку і жовту як сонечко кукурудзяну кашку з дитинства, але зовсім небагато хто їсть її і зараз. «А дарма» – скажуть лікарі та дієтологи, і матимуть рацію: кукурудза є не просто смачним злаком, а по-справжньому цілющою рослиною!

Кукурудза – джерело вітамінів і мінеральних речовин

Цей ситний злак містить неймовірну користь для нашого здоров’я: вітаміни групи В, вітамін С, Е, РР, фосфор, залізо, молібден, калій, мідь, йод і т.д. У результаті вміст великої кількості корисних речовин забезпечує нормалізацію роботи серцево-судинної системи, поліпшення пам’яті, зору і швидкості мислення, зміцнення кісток, а також регенерацію органів і тканин.

Кукурудза – засіб № 1 від авітамінозу

Кукурудза дуже багата природними антиоксидантами, які стимулюють імунітет. Включення цього злаку в раціон харчування дозволить уникнути сезонних захворювань, авітамінозів, підвищить стресостійкість, а також сповільнить процеси старіння організму.

Кукурудза – рослинна альтернатива м’ясу

Нехай повноцінною заміною м’ясу і вважаються зернобобові (горох, квасоля, сочевиця і т.д.), але кукурудза також містить великий вміст білків. Причому в прекрасному комплексі з вуглеводами та жирами кукурузка є збалансованим комплексом поживних речовин для людського організму.

Справжнє золото інків!

Маловідомий факт, але до складу кукурудзи входить Аурум – справжнісіньке золото, тільки у вигляді мікроелемента! У нормі людський організм повинен містити близько 10 міліграмів золота, запас якого як і всі мікроелементи поповнюється організмом з продуктів харчування. Достаток золота в організмі призводить до поліпшення самопочуття та підвищення життєвого тонусу.

Розібравшись з вмістом кукурудзи, ми з Вами переконалися в тому, що цей злак неймовірно корисний для нашого здоров’я. А завдяки універсальності вживання, користь від кукурудзи можна отримувати як від варених качанів, так і від приготованих різноманітних страв з кукурудзяної крупи. ТМ «Жменька» представляє кукурудзяну крупу найкращої якості – чисту, сонячно-жовту і по-справжньому корисну завдяки дбайливій ​​технології виробництва. Приготувавши страви з кукурудзяної крупи ТМ «Жменька», Ви отримаєте неймовірно смачну порцію здоров’я!

Харчуйтеся правильно і будьте здорові!