Дивовижно ніжний вишуканий десерт – манне суфле, який до того ж дуже легко приготувати!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати манне суфле
1. У каструльці змішуємо воду з молоком, доводимо до кипіння. Потихеньку, безперервно помішуючи, засипаємо манну крупу ТМ «Жменька» і відварюємо 8-10 хвилин на слабкому вогні.
2. Відварену манку знімаємо з вогню і додаємо до неї яєчні жовтки, цукор і 1 ст.л. вершкового масла. Збиваємо блендером або міксером до однорідності.
3. Яєчні білки збиваємо в окремій мисочці і додаємо до маси, злегка перемішуємо.
4. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і переливаємо в неї тісто. Відправляємо її в розігріту до 180 С духовку і готуємо на водяній бані близько 20 хвилин. Перед подачею до столу манне суфле поливаємо джемом або варенням.
Смачного!