У всіх бувають такі ситуації, коли за мінімум часу необхідно приготувати ситний і смачний обід. Суп з кус-кусом можна приготувати всього за 10 хвилин, а користі від нього буде не менше, ніж від будь-якого іншого супу!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати суп з кус-кусом за 10 хвилин
1. Бульйон доводимо до кипіння, додаємо розібрану на суцвіття капусту і брокколі. Знову доводимо до кипіння і проварюємо хвилини 3.
Порада! Якщо Ви любите хрустку цвітну капусту і брокколі, можна їх не проварювати. Любителям же дуже м’яких овочів потрібно проварити їх подовше
2. Вимикаємо вогонь, додаємо кус-кус і зелень, перемішуємо. Даємо настоятися хвилин 5.
3. Перед подачею на стіл в суп, розлитий по тарілках, додаємо бринзу і посипаємо червоним перцем.
Смачного!