Напрочуд простий рисовий салат з овочами, який можна подавати як гарнір до м’ясних і рибних страв!
Інгредієнти: |
На 4 порції:
Для соусу:
|
Як приготувати рисовий салат з овочами
1. Довгозернистий рис ТМ «Жменька» відварюємо до готовності, як зазначено на упаковці. Потім виймаємо пакетики з гарячої води, підчепивши виделкою за петлю, даємо стекти зайвій воді і розриваємо сам пакетик по спеціальній лінії, рис пересипаємо в широку тарілку, розпушуємо його виделкою і даємо охолонути до кімнатної температури.
2. Окремо відварюємо зелений горошок і моркву.
3. Болгарські перці очищаємо від насіннєвої коробочки, м’якоть нарізаємо невеликими кубиками. Відварену моркву теж подрібнюємо. Всю зелень дрібно рубаємо.
4. Часник пропускаємо через прес. Потім готуємо соус: змішуємо всі необхідні інгредієнти і перемішуємо до однорідності.
5. Остиглий рис, нарізані овочі, відварений горошок і рубану зелень змішуємо в мисці або салатнику і поливаємо заправкою. Перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!