Завдяки своєму яскравому злаковому смаку та вмісту величезної кількості поживних речовин цілозерні макарони ідеально підходять для приготування корисних і смачних страв. Переконатися в цьому ви зможете, приготувавши надзвичайно смачний салат з цілозерних макаронів з авокадо.
Інгредієнти: |
Соус:
|
Як приготувати салат з макаронами і авокадо
1. Змішуємо разом всі інгредієнти соусу.
2. Відварюємо цілозерні макарони Спіральки ТМ “Жменька” до готовності, як вказано на упаковці. І залишаємо їх остигати.
3. Після охолодження цілозерні макарони перекладаємо у велику салатницю, додаємо дрібно нарізану зелень петрушки, смажений кунжут, зелену цибулю, шпинат і підсмажений мигдаль. Потім перемішуємо всі інгредієнти разом з соусом.
4. Ставимо салат охолоджуватися. Перед подачею до столу додаємо нарізаний кубиками авокадо.
Смачного!