Якщо вам захотілося покуштувати яку-небудь незвичайну страву, то плов з тунцем і зеленню – саме те що вам потрібно!
Кількість порцій – 4
Час приготування – 30 хвилин
Інгредієнти: |
|
Як приготувати плов з тунцем і зеленню
1. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажуємо цибулю протягом 1 хвилини.
2. Збільшуємо вогонь і додаємо рис Супер Басматі ТМ «Жменька». Готуємо, помішуючи, 1-2 хвилини, поки рис добре не покриється маслом.
3. Додаємо бульйон. Потім накриваємо сковороду кришкою і готуємо рис з цибулею протягом 12-15 хвилин.
4. Знімаємо кришку і додаємо до рису тунець і горох і всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Тушкуємо всі разом протягом подальших 3-5 хвилин, щоб горох зварився і тунець до кінця прогрівся.
5. Акуратно перемішуємо зелень з рисом, соком і приправляємо за смаком.
6. За бажанням, можна прикрасити плов дольками лимона.
Смачного!