Курячі рулетики з рисом, шинкою та сиром – смачна, корисна та поживна страва. Готувати їх нескладно, при цьому вона прикрасить будь-який стіл. І що важливо, із задоволенням буде з’їдена не тільки дорослими, але й дітьми.
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 4
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рулет з рисом та шинкою
1. Круглозернистий рис відваріть та остудіть. Зерна рису ТМ «Жменька» після приготування будуть м’якими та ніжними, але при цьому збережуть форму і забезпечать страві привабливий зовнішній вигляд. Очистіть і подрібніть часник, обсмажте на 1 ст.л. рослинної олії. Промийте та обсушіть зелень, дрібно порубайте. Змішайте рис з сиром, часником і 1 ст.л. зелені. Приправте сіллю і перцем.
2. Розігрійте духовку до 150 С. Куряче філе помийте, просушіть і зробіть горизонтальні надрізи, потім злегка відбийте через плівку.
3. Викладіть на курку шинку та рисову начинку, згорніть у рулетики. Приправте сіллю і перцем, зв’яжіть кухонною ниткою.
4. У сковороді розігрійте рослинну олію, яка залишилася, і обсмажте рулетики з усіх боків. Перекладіть рулетики в змащену вершковим маслом форму для випічки, залийте бульйоном і запікайте в духовці 20 хв. Періодично поливайте рулетики бульйоном. Зніміть нитку, поріжте скибочками і подавайте до столу.
Смачного!