Кіш – це відкритий пиріг родом з Франції, приготований з тіста, заливки з яєць і молока і зі шматочками смачної грудинки. Про те, як приготувати пиріг кіш, читайте далі…
Інгредієнти: |
На 12 порцій:
|
Як приготувати пиріг кіш
1. З жорнового цілозерного борошна ТМ “Жменька”, вершкового масла, холодної води і дрібки солі замішуємо еластичне тісто. Формуємо його в кулю і відправляємо в холод на 30 хвилин.
2. Тим часом сир розтираємо зі сметаною і яйцями, додаємо третину тертого сиру, часник, нарізані помідори, нарізану грудинку, душицю і сіль. Всю начинку гарненько перемішуємо.
3. Тісто розгортаємо в тонкий пласт, вистеляємо на деко і зверху викладаємо всю начинку. Посипаємо сиром, що залишився, і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 30 хвилин.
Смачного!