Завдяки додаванню яблук, цілозерного борошна і кефіру оладки з яблуками виходять пишні, ніжні, корисні та ароматні.
Час приготування – 40 хвилин
Кількість порцій – 8
Інгредієнти: |
|
Як приготувати оладки з яблуками
1. Щоб приготувати тісто для оладок з яблуками змішуємо кефір, цілозерне пшеничне органічне борошно ТМ “Жменька”, яйця, цукор, сіль та розпушувач. Для змішування інгредієнтів можна використовувати міксер, віночок або комбайн.
2. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо невеликими плоскими шматочками для того, щоб вони легше вкладалися в оладках. Перемішуємо тісто з яблуками, додаємо пару чайних ложок кориці. За бажанням можна додати також ванільний цукор або терту лимонну цедру для посилення аромату.
3. Смажимо оладки на середньому вогні в невеликій кількості рослинної олії. Коли ми будемо їх перевертати, вони повинні добре підніматися за рахунок додавання розпушувача і ставати пишними.
4. Подаємо на стіл теплими з часточками яблук.
Смачного!