Випічка

Оладки з яблуками

Завдяки додаванню яблук, цілозерного борошна і кефіру оладки з яблуками виходять пишні, ніжні, корисні та ароматні.

Час приготування – 40 хвилин
Кількість порцій – 8
Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне цілозерне жорнове органічне ТМ “Жменька” – 300 г
  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 100 г
  • Яблука – 2 шт
  • Кориця – 2 ч.л.
  • Розпушувач – 5 г
  • Кефір – 500 мл
  • Сіль – 1/4 ч.л.

Як приготувати оладки з яблуками

1. Щоб приготувати тісто для оладок з яблуками змішуємо кефір, цілозерне пшеничне органічне борошно ТМ “Жменька”, яйця, цукор, сіль та розпушувач. Для змішування інгредієнтів можна використовувати міксер, віночок або комбайн.

2. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо невеликими плоскими шматочками для того, щоб вони легше вкладалися в оладках. Перемішуємо тісто з яблуками, додаємо пару чайних ложок кориці. За бажанням можна додати також ванільний цукор або терту лимонну цедру для посилення аромату.

3. Смажимо оладки на середньому вогні в невеликій кількості рослинної олії. Коли ми будемо їх перевертати, вони повинні добре підніматися за рахунок додавання розпушувача і ставати пишними.

4. Подаємо на стіл теплими з часточками яблук.

Смачного!