Закуски

Рол Філадельфія

Приготувати суші вдома зовсім не складно. Головне – це озброїтися всіма інгредієнтами, вибрати правильний рис і мати під рукою рецепт ролів Філадельфія…

Інгредієнти:
  • Філе лосося – 70 г
  • Рис для Суші ТМ “Жменька” – 70 г
  • Лист норі – половинка
  • Вершковий сир Філадельфія – 50 г
  • Ікра лосося – 1,5 ч.л. (за бажанням)
  • Соєвий соус – 25 мл
  • Біле сухе вино – 10 мл

Як приготувати рол Філадельфія

1. Рис для Суші ТМ “Жменька” відварюємо до готовності, як зазначено на упаковці. Потім охолоджуємо його до кімнатної температури.

Порада! Як Ви знаєте, найголовніше в суші – це “правильний” рис, який добре злипається, але при цьому його зернинки тримають форму і не розвалюються. Використовуючи Рис для Суші ТМ “Жменька”, Ви маєте повну гарантію того, що Ваші роли вийдуть першокласними!

2. Ікру лосося акуратно промиваємо водою, зливаємо її залишки і маринуємо ікру півгодини в суміші соєвого соусу і білого вина.

3. На лист норі викладаємо рис вологими руками (тоді він не буде прилипати до долонь). З одного краю норі залишаємо зазор без рису, щоб ним згодом закріпити сам рол.

4. Перекладаємо рол рисом вниз і на норі по центру чайною ложкою акуратно викладаємо сир Філадельфія смужкою по всій ширині листка. За допомогою циновки, обтягнутою харчовою плівкою, скручуємо рол. Притромбовуємо руками рол і робимо його округлої форми.

5. Краї ролу підрівнюємо ножем так, щоб рис, норі і начинка були врівень. Сам рол укладаємо на край циновки і викладаємо на нього лосось з трьох сторін. Притискаємо рибу до ролу за допомогою циновки.

6. Розрізаємо рол на 8 частин і на кожну з них зверху викладаємо ікру лосося.

Смачного!