Хлібці рисові в чорному шоколаді

Хлібці рисові DARK CHOCOLATE 60 г

хлебцы в шоколадеХлібці рисові в чорному шоколаді ТМ «Жменька» – це sweet snack – смачний десерт та корисний перекус. Солодкі та хрусткі хлібці, покриті чорним шоколадом, виготовлені з нешліфованого рису, який містить велику кількість корисної клітковини, вітамінів та мінеральних речовин.

Хрусткі рисові хлібці відмінно поєднуються з вишуканим та ніжним смаком чорного шоколаду.

  • Vegan
  • Gluten free
  • Egg Free
  • Peanuts Free
  • No Palm Oil

 

Калорійність хлібців – лише 63 ккал в одному рисовому хлібці Milk Chocolate ТМ «Жменька»!

Без глютену
Джерело цільних зерен. Виготовлені по бережній технології “вибуху зерна”, період взриву 1,7 с., що дозволяє зберегти корисну клітковину цільних злаків, вітаміни та мінеральні речовини.
Для вегетаріанців
в Упаковці 4 порції
Легко контролювати кількість отриманих калорій – в одному хлібці лишь 63 ккал!
хлопьяДля зволоження зерна та отримання “пухкого” рисового хлібця використовується тільки найчистіша дистильована вода
хлопьяЩільна герметична упаковка дозволяє зберегти хрустку текстуру и ніжний аромат протягом всього терміну придатності хлібця
Безпечність хлібців гарантує впроваджена на виробництві система управлення безпечність харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

В рисових хлібцях ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Харчова цінність  продукту
Рисових хлібців в Чорному шоколаді ТМ “Жменька”:
на 100 г % РДН*
Білки5,7 г11,4
Жири18,7 г26,7
з них насичені жири17,15 г85,8
Вуглеводи61,7 г23,7
з них цукри21,9 г24,3
Природний вміст солі0,22 г3,7
Калорійність (Енергетична цінність)423 ккал/ 1771 кДЖ21,2

 

*РДН – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400кДЖ/ 2000 кКал), у відповідності з вимогами Регламенту ЄС “1169/11.

Состав: рис нешліфований, глазур кондитерська чорна (цукор білий кристалічний, жир-рослинний, какао-порошок, емульгатор соєвий ліцетин,  ароматизатори: “какао”, ванілін ідентичний натуральному, сіль кухона).

Виробництво рисових хлібців ТМ “Жменька”:

Хлібці ТМ “Жменька” виготовляються методом «вибуху зерна» з цільного зерна нешліфованого рису!

хлопьярисову крупу попередньо доочищають, застосовуючи трьохетапную систему доочистки сировини
хлопьяЗерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен).
хлопьяКоли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. В силу створеної різниці тисків усередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 – 6 разів, набуваючи м’яку, пухку, ватоподібну структуру.
хлопьяГотові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку.
хлопьяЧас «вибуху зерна» – 1,7 сек. Хлібці ТМ “Жменька” не містять добавок, а той або інший смак досягається тільки за рахунок комбінування зерен різних злаків.

 

Кількість хлібців в пачці 14 шт.

Хлібці