Хлібці рисові з кмином і житом

Хлібці рисові з кмином і житом 110 г

Легкі і хрусткі хлібці ТМ Жменька виготовлені з нешліфований рису з додаванням кмину і жита, завдяки яким, хлібці придбали крім корисності ще й яскравий смак. Жито і кмин надають хлібці приємний аромат і насичений смак, який нагадує смак бородинского хліба.

Хлібці рисові з кмином і житом містять:

  • Нешліфований рис і жито з додаванням насіння кмину.
  • У хлібці лише 13 ккал.
  • Цільно-зерновий продукт.
хлопья13 ккал в 1 хлібці
хлопьяКорисна альтернатива хлібу
хлопьяДля вегетаріанців
хлопьяБез транс-жирів
хлопьяЗ цільного зерна
Безпеку рисових хлібців з італійськими травами  гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисових хлібців ТМ “Жменька”:

Білки7,7415,5
Жири6,148,8
Вуглеводи20,767,7
Сіль0,030,5
Клітковина5,220,8
Магній140,546,8
Фосфор332,441,6
Цинк1,7311,5
Залізо1,712,1
Калорійність (Енергетична цінність)164 ккал
687 кДж
8,2

 

*РДН – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400кДЖ/ 2000 кКал), у відповідності з вимогами Регламенту ЄС “1169/11.

Склад: рис нешліфований, жито, кмин.

Виробництво хлібців ТМ “Жменька”:

Хлібці ТМ «Жменька» з житом і кмином виробляються методом «вибуху зерна» з цільного нешліфований рису та жита:

хлопьяНешліфований рис попередньо очищають, застосовуючи триетапну систему очищення сировини.
хлопьяЗерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен).
хлопьяКоли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. Різниця тиску, що утворилася всередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 – 6 разів, набуваючи м’яку та пухку структуру.
хлопьяГотові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку.

Хлібці