Рисові хлібці з італійськими травами

Рисові хлібці з італійськими травами 110 г

Легкі і хрусткі хлібці ТМ «Жменька» виготовлені з нешліфованого рису з додаванням ароматних італійських трав, завдяки яким, хлібці стали не лише більш корисними, а й з особливим смаком.

Хлібці рисові з італійськими травами містять:

  • Рис нешліфований рис з додаванням італійських трав: орегано, базилік, чебрець.
  • в 1 хлібці лише 12 ккал.
  • без глютену.
  • цілісно-зерновий продукт.
хлопья12 ккал в 1 хлібці
хлопьяБез глютену
хлопьяКорисна альтернатива хлібу
хлопьяДля вегетаріанців
хлопьяБез транс-жирів
хлопьяЗ цільного зерна
Безпеку рисових хлібців з італійськими травами гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г рисових хлібців ТМ “Жменька”:

Білки6,9413,9
Жири6,919,9
Вуглеводи12,04,4
Сіль0,030,5
Клітчатка5,120,4
Магній149,549,8
Фосфор357,244,7
Цинк1,9212,8
Залізо2,1115,1
Калорійність (Енергетична цінність)135 ккал 565 кДж6,8

*РДН – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400кДЖ/ 2000 кКал), у відповідності з вимогами Регламенту ЄС “1169/11.

Склад: рис нешліфований, суміш трав (орегано, базилік, чабер).

Виробництво хлібців ТМ “Жменька”:

Хлібці ТМ «Жменька» з італійськими травами виробляють методом «вибуху зерна» з цілісного зерна нешліфованого рису!

хлопьяНешліфований рис попередньо очищають, застосовуючи триетапну систему очищення сировини.
хлопьяЗерно зволожують, поміщають в пластину матриці з циліндричними формами, де створюється високий тиск (і в повітряних прошарках матриці, і всередині зерен).
хлопьяКоли тиск досягає необхідного рівня, кришка форми автоматично відкривається, тиск в матриці миттєво падає, але в зерні високий тиск зберігається. Різниця тиску, що утворилася всередині зерна і в навколишньому середовищі повітря, що знаходиться під високим тиском в порах зерна, підриває його. Зерно збільшується в 4 – 6 разів, набуваючи м’яку та пухку структуру.
хлопьяГотові хлібці просушуються, остигають і фасуються в герметичну упаковку.

Хлібці