Крупа вівсяна плющена в пакетиках для варіння 4*50 г

Крупа вівсяна плющення в пакетиках для варіння 4*50 г

Крупа вівсяна плющення ТМ «Жменька» виготовляється з вівсяної неподрібненої крупи, яка пройшла очищення, м’який режим шліфування і пропарювання, з подальшим плющенням. В результаті плющення зерен спеціальними обладнанням, виходить варіант крупи, який за властивостями нагадує щось середнє між необробленою вівсяною крупою і пластівцями.

Плющена вівсянка виходить набагато кориснішою за  пластівці швидкого приготування, а завдяки  тріщинкам, які утворюється при плющенні, тривалість її варіння скорочується більш ніж в два рази в порівнянні зі звичайною вівсяною крупою. Каша з вівсяної крупи плющеної виходить дуже смачна, ароматна та не перетворюється в однорідну непривабливу масу, а навпаки проглядається і відчувається кожна крупинка.

Крупу вівсяну плющену ТМ «Жменька» не потрібно перебирати і промивати
Легко відміряти необхідну кількість вівсяної крупи – 1 пакетик 1 порція
Не потрібно відміряти необхідну кількість води
Не потрібно стежити за готовністю вівсяної крупи – вона готова, як тільки займе весь обсяг пакетика
Вівсяна крупа не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто
Вівсяна крупа ТМ «Жменька» завжди виходить смачною

 

Крупа вівсяна плющення в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» представлена ​​в розфасовці чотири пакетики по 50 г

Плющена вівсяна крупа ТМ «Жменька» набагато корисніша від пластівців швидкого приготування, а завдяки тріщинкам, які утворюється при плющенні, тривалість її варіння скорочується більш ніж в два рази.
Відсутність домішок

Вівсяна крупа плющення ТМ «Жменька» виключає необхідність її перебирання.

Без ГМО
Овес для вівсяної крупи плющеної ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Контроль якості на всіх етапах виробництва
Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва. Безпеку  гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000

У вівсяній крупі плющеній ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин.

Поживна (харчова) цінність, калорійність, природний вміст вітамінів і мінеральних речовин на 100 г:

ПоказникЗначення за довідковими таблицями% Від РДН на 100г
Білки, г1122,0
Жири, г6,18,7
Вуглеводи, г49,718,4
Клітковина, г2,811,2
ПоказникЗначення за довідковими таблицями% Від РДН відповідно до Директиви 90/496
В1, мг0,4935,0
В2, мг0,116,9
РР, мг1,16,1
Магній, мг11638,7
Фосфор, мг34943,6
Залізо, мг3,927,9
Енергетична цінність30315,2
кДж1268

 

РДН * – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400 кДж / 2000 кКал) (згідно з вимогами Регламенту ЄС №1169 / 11).

Вівсяна крупа популярна в багатьох сім’ях. Каша з вівсяної крупи плющеної дуже корисна і підходить на сніданок для всієї родини. Пам’ятайте що для того, щоб вівсяна крупа зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готувати.

Приготувати вівсяну крупу плющену в пакетику для варіння ТМ «Жменька» дуже легко, просто і швидко:

Закип’ятити 1 л води та опустити в неї пакетик з вівсяною плющеною крупою.
Посолити та варити на слабкому вогні без кришки 20-25 хвилин до готовності.
Витягнути пакетик з вівсяної крупою піддівши його виделкою за петлю. Дати воді стекти.
Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
Викласти готову вівсяну крупу на тарілку і приправити за смаком.

Крупи