КУС-КУС пшеничний 800 г

КУС-КУС пшеничний 800 г

КУС-КУС пшеничний ТМ “Жменька” – це крупа арабського походження, виготовлена із подрібненої пшениці твердих сортів і кристально-чистої води.

Однакові сонячно-жовті крупинки кус-кусу рівномірно поглинають воду, збільшуючись при цьому в розмірі, зберігають форму і залишаються розсипчастими.

Екзотичний кус-кус відмінно поєднується з різноманітними продуктами: м’ясом, морепродуктами, овочами та фруктами.

Цілі і розсипчасті крупинки, як чорна ікра
Крупинки КУС-КУСу ТМ “Жменька” за своєю структурою нагадують чорну ікру – крупинки завжди тримають форму, залишаються розсипчастими і оригінально розсипаються в роті.
Дуже швидко готувати (можна НЕ варити!)
КУС-КУС вариться рекордно малу кількість часу – всього 5 хвилин! При бажанні КУС-КУС можна не варити, а просто залити окропом і залишити на 5-10 хвилин для повного поглинання рідини.
В КУС-КУСі ТМ “Жменька” збережено максимум корисних речовин
Завдяки сучасним технологіям виробництва в КУС-КУСі ТМ «Жменька» збережено максимум кориснихх речовин:
  • 20% білків
  • 8% заліза
  • 12% магнію
Без ГМО
Пшениця твердих сортів для виробництва КУС-КУСа вирощена без використання генно-модифікованих організмів.

Контроль якості на всіх етапах виробництва

КУС-КУС ТМ “Жменька” проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.
Безпеку крупи гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

 

В КУС-КУСі ТМ «Жменька» збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г КУС-КУСа:

Показник
На 100 г
% від GDA*
Калорійність357 ккал17,9 %
(Енергетична цінність)(1496 кДж)
17,9 %
Білки10,3 г20,6 %
Жири0,4 г0,6 %
Вуглеводи78,2 г29,0 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в КУС-КУСі:

Показник
на 100 г
% від РДН **
Магній36,4 мг12,1 %
Фосфор80,0 мг10,0 %
Залізо1,2 мг8,4 %
Цинк0,4 мг5,7 %

 

* GDA – орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій

** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

 

Як приготувати КУС-КУС ТМ «Жменька»:

одну міру води довести до кипіння
додати одну міру КУС-КУСа ТМ “Жменька”
посолити за смаком
варити на слабкому вогні до повного поглинання води, постійно помішуючи 5 хвилин.

Крупи