Круглозернистий рис 1000 г

Круглозернистий рис 1000 г

рис круглозернистыйКруглозернистий рис ТМ “Жменька” – це найпопулярніший рис в Україні, так як це єдиний сорт рису, який може вирощуватися в Україні, враховуючи кліматичні умови. Це сорт рису має кругле відшліфоване зерно з високим вмістом крохмалю. Тому, після приготування рис круглозернистий дуже добре розварюється і злипається, тому рисова каша виходить м’якою і ніжною.

Рис круглозернистий придатний для приготування каш, супів, запіканок і начинок.

Зерна круглозернистого рису виходять м’якими і клейкими
Завдяки підвищеному вмісту крохмалю круглозернистий рис виходить клейким, м’яким і ніжним, а приготовлена каша – кремоподібного і бархатистого вигляду.
Рис дуже швидко приготувати – 10-15 хвилин
Час приготування круглого рису становить 10-15 хвилин

В круглому рисі ТМ “Жменька” збережено максимум корисних речовин

Завдяки сучасним технологіям виробництва і бережного шліфування в круглозернистому рисі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин:

  • 19% фосфору
  • 9% вітаміну РР
  • 10% цинку
Без ГМО
Круглий рис ТМ “Жменька” вирощений без використання генно-модифікованих організмів.

Контроль якості на всіх етапах виробництва

Рис ТМ “Жменька” проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.

Безпеку рису гарантує впроваджена на виробництві cистема управління безпечністю харчової продукції FSSC 22000 та ISO 22000

 

В круглому рисі ТМ “Жменька” збережений природний комплекс корисних речовин:

Поживна (харчова) цінність і калорійність на 100 г круглого рису:

Показник
на 100 г
% від GDA*
Калорійність330 ккал16,5 %
(Енергетична цінність)
(1381 кДж)
16,5 %
Білки7,0 г14,0 %
Жири1,0 г1,4 %
Вуглеводи71,4 г26,4 %
Клітковина0,4 г1,6 %

Природний вміст вітамінів і мінеральних речовин в круглому рисі:

Показник
на 100 г
% від РДН **
В10,08 мг5,7 %
В30,40 мг6,7 %
В60,18 мг9,0 %
В919,0 мкг9,5 %
РР1,60 мг8,9 %
Магній50,0 мг16,7 %
Фосфор150,0 мг18,8 %
Залізо1,0 мг7,1 %
Цинк1,4 мг9,5 %

 

* GDA – орієнтовне значення рекомендованої денної норми поживних речовин дорослої людини з раціоном харчування в 2000 кілокалорій

** Рекомендована добова норма згідно Директиви ЄС 90/496/ЕЕС.

 

Як приготувати круглий рис ТМ «Жменька»:

рис промити
всипати в киплячу воду з розрахунку 1:2
довести до кипіння і посолити за смаком
варити на слабкому вогні під кришкою 10-15 хвилин

 

Рис