Рис нешліфований в пакетиках для варіння 4*50 г

Рис нешліфований в пакетиках для варіння 4*50 г

Нешліфований рис – часто називають коричневим або brown rice, завдяки технології обробки, він зберігає поживну висівкову оболонку, що пояснює його незвичний світло-коричневий колір.

У нешліфованому рисі міститься величезна кількість вітамінів і мінералів. Дієтологи і лікарі рекомендують рис нешліфований тим, хто веде здоровий спосіб життя.

Рис нешліфований ТМ «Жменька» не потрібно перебирати і промивати
Легко відміряти необхідну кількість рису – 1 пакетик 1 порція
Не потрібно відміряти необхідну кількість води
Не потрібно стежити за готовністю рису – він готовий, як тільки займе весь обсяг пакетика
Рис нешліфований не пригорає і не прилипає до стінок каструлі, тому мити посуд завжди легко і просто
Рис нешліфований ТМ «Жменька» завжди виходить смачним та розсипчастим.

 

Рис нешліфований  в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» представлений ​​в розфасовці чотири пакетики по 50 г

Нешліфований рис ТМ «Жменька» містить рекордну кількість корисних речовин. Завдяки наявності висівкової оболонки у нешліфованому рисі зберігається в кілька разів більше корисних речовин, ніж у звичайному шліфованої рисі: в 6 разів більше вітаміну В1, у 4 рази – вітаміну РР, в 2 рази більше магнію, цинку і фосфору, в 12 (!) Разів більше клітковини!
Коричневий нешліфований рис має легкий горіховим аромат.
Завжди розсипчастий і цілий. Хоч нешліфований рис вариться трохи довше, ніж звичайні види рису, – 30-40 хвилин, але завжди залишається розсипчастим, а зерно зберігає свою форму і набуває ніжну текстуру.
Без ГМО
Нешліфований рис ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів.
Контроль якості на всіх етапах виробництва
Власне виробництво забезпечує контроль якості на кожному етапі виробництва. Безпеку  гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000

У нешліфованому рисі ТМ Жменька збережений природний комплекс корисних речовин, тому він є одним з найбільш корисних видів рису.

Поживна (харчова) цінність, калорійність, природний вміст вітамінів і мінеральних речовин на 100 г:

ПоканикЗначення за довідковими таблицями% Від РДН на 100г
Білки, г7,715,4
Жири, г2,33,3
Вуглеводи, г7828,9
Клітковина, г0,62,4
ПоказникЗначення за довідковими таблицями% Від РДН відповідно до Директиви 90/496
В1, мг0,3424,3
В9, мг5,32,7
РР, мг5,3329,6
Магній, мг103,134,4
Фосфор, мг263,833,0
Цинк, мг1,912,7
Залізо, мг1,17,9
Енергетична цінність28514,3
кДж1192

 

РДН * – Рекомендована норма споживання з їжею для середньої дорослої людини (8400 кДж / 2000 кКал) (згідно з вимогами Регламенту ЄС №1169 / 11).

Нешліфований рис підходить для приготування каш, гарнірів, страв з овочами або десертів, страв під час дієт.

Приготувати рис нешліфований в пакетику для варіння ТМ «Жменька» дуже легко, просто і швидко:

Закип’ятити 1 л води та опустити в неї пакетик нешліфованиого рису ТМ «Жменька».
Посолити та варити на слабкому вогні без кришки 35-40 хвилин до готовності.
Витягнути пакетик піддівши його виделкою за петлю. Дати воді стекти.
Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
Викласти готовий нешліфований рис на тарілку і приправити за смаком.

Рис