Опис
Насіння Чіа найпопулярніший Суперфуд в світі!
- Чіа багатюще джерело корисних речовин
- Підходить тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі
- Джерело рослинного білка – 18%* в одній порції
- Продукт з низьким глікемічним індексом – 30
- Містить Омега-6 і Омега-3 кислоти в 8 разів* більше ніж в 100 г лосося
- В одній порції 10% ккал від денної норми споживання дорослою людиною
- Джерело вітамінів А, В1, В2, В6, Е
- Джерело клітковини – 53%*, яка сприяє швидкому насиченню і тривалого відчуттю ситості.
- Джерело макро- і мікро- елементів Ca, Mg, K, P, Fe, Zn, Cu
- Не містить глютену, що викликає алергію
*Від денного споживання в одній порції
Переваги чіа Жменька™
2 столові ложки насіння Чіа містять:
- 32% від денної норми магнію
- На 64% більше калію, ніж в одному банані
- В 2 рази більше антиоксидантів, ніж в лохині
- У 6 разів більше кальцію, ніж в склянці молока
- На 4 рази більше селену, ніж в насінні льону
- У 6 разів більше заліза, ніж в шпинаті
Безпека продукції гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000
Як приготувати чіа
- Дві ст. ложки Чіа залити 150 мл. холодної води, перемішати, залишити на ніч. Перед вживанням додати за смаком мед, цукор, фрукти, сухофрукти, ягоди або горіхи.
- Додайте чайну ложку насіння Чіа в сирний десерт, йогурт, кефір, молоко або сік. Перемішайте і дайте постояти 15-20 хв.
- Додайте 1-2 чайні ложки насіння Чіа в блендер під час приготування овочевих і фруктових смузі, коктейлів або соусів. Додавайте насіння Чіа до випічки, запіканок, омлетів, каш. Посипайте салати та інші готові страви. Насіння Чіа можна пророщувати.
Відгуків немає, поки що.