Дикий рис

Дикий рис

Дикий рис являє собою насіння трави Zizania aquatica з сімейства злакових. Проростає рис в Північній Америці в мілководних водоймах і збирається виключно вручну. Має ніжний горіховий аромат і екзотичний смак.

Дикий рис перевершує посівні сорти (в 5 разів!) За кількістю вітамінів, клітковини і поживних речовин!

Дикий рис багатюще джерело корисних речовинПідходить тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі
Джерело рослинного білка – 12% в одній порціїПродукт з низьким глікемічним індексом – 35
Містить 18 амінокислот (в тому числі незамінну амінокислоту – лізин)В одній порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною

Джерело вітамінів В1- 30% * В9 – 5% * РР 11%*

*Від денної норми в одній порції

Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насиченню і тривалому відчуттю ситості.

Не містить глютену, що викликає алергію

Переваги:

  • джерело рослинного білка – 12% в одній порції;
  • продукт з низьким глікемічним індексом – 35;
  • містить 18 амінокислот (в тому числі незамінну амінокислоту – лізин);
  • джерело вітамінів В1 – 30%, В9 – 5%, РР – 11%
  • джерело мікро- і макро- елементів: фосфор – 25%, магній – 20%, цинк – 18%, залізо – 7%.

Безпека продукції гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000

Склад: дикий рис

Питательная (пищевая) ценность на 100 g (г) продукта:

  • Білки – 12 g (г)
  • Жири – 1 g (г)
  • Вуглеводи – 78,1 g (г)

Енергетична цінність (калорійність) 100 g (г) продукту:

  • 1544 кДж / 369 ккал

Як приготувати дикий рис?

Одну міру рису ретельно промити водою, додати дві міри холодної води.
Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 40-45 хв. до готовності.
Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Страва готова до вживання!
Додавайте рис в супи, салати, гарніри і страви різних країн світу.

Суперфуди