Опис
Кіноа біла входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі!
- Підходить тим, хто дотримується вегетаріанської дієти і займається спортом
- Підходить тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі
- Джерело рослинного білка – 16% в одній порції*
- Продукт з низьким глікемічним індексом – 35
- Збалансований амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до м’яса.
- В одній порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною*
- Рослинного білка в 2 рази більше ніж в інших злаках
- Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.
- Джерело вітамінів А, групи В, С і D і мінеральних речовин: кальцію, магнію, міді, заліза, марганцю, цинку, калію, фосфору і т.д.
- Засвоюється організмом практично повністю (може зрівнятись тільки засвоюваність молока матері)
- Не містить глютену, що викликає алергію
*Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г)
Переваги білої кіноа Жменька™
- Джерело рослинного білка – 16% в одній порції*
- Джерело клітковини, яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.
- ЗБАЛАНСОВАНИЙ амінокислотний склад. Єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до м’яса.
- ПРОДУКТ з низьким глікемічним індексом – 35
- Безпека продукції гарантує впроваджена на виробництві система управління безпекою харчової продукції FSSC 22000 і ISO 22000
* Від рекомендованої добової норми (порція – 50 г)
Як приготувати білу кіноа
- Одну міру крупи ретельно промити водою, додати дві міри холодної води.
- Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. до готовності.
- Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Страва готова до вживання!
- Додавайте кіноа в супи, салати, готуйте запіканки і десерти.
Відгуків немає, поки що.