Такі ласощі сподобаються і дорослим, і малечі! Трудитися над рисовим пудингом треба всього нічого, все інше за Вас зробить духовка…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисовий пудинг з фруктами
1. Круглозернистий рис ТМ «Жменька» промиваємо під проточною водою і засипаємо в каструльку. Заливаємо 3 склянками води, доводимо до кипіння і відварюємо до готовності. Потім додаємо дрібку солі, третину ложки вершкового масла і сире куряче яйце. Перемішуємо.
2. Фрукти очищаємо від шкірки, м’якоть нарізаємо невеликими шматочками. Не забуваємо вирізати в яблук серцевину. Скибочки фруктів посипаємо цукром і корицею.
3. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, укладаємо в неї половину відвареного рису. На нього викладаємо скибочки фруктів, і зверху – другу половину рису. Заливаємо сметаною і відправляємо в розігріту до 180 С духовку до золотистого відтінку пудингу.
4. Готовий рисовий пудинг охолоджуємо, нарізаємо і за бажанням прикрашаємо свіжими фруктами. Подаємо до столу.
Смачного!