Порадувати себе і сім’ю можна шоколадним десертом з кус-кусом – арабською крупою, яка приємно тане в роті…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати шоколадний кус-кус
1. На сковороду висипаємо тростинний цукор Демерара ТМ «Сладов» і ставимо на слабкий вогонь. Цукор повинен повністю розтанути.
2. Апельсини нарізаємо шматочками і ретельно вирізаємо з них білі перемички. Виділений сік і самі скибочки додаємо в сковороду до цукру. Прогріваємо хвилини 3 на слабкому вогні.
3. Крупу Кус-кус ТМ «Жменька» заливаємо окропом у співвідношенні 1:1 і даємо настоятися 5-7 хвилин під кришкою.
4. У цей час розтоплюємо темний шоколад на водяній бані.
5. Готовий кус-кус поливаємо топленим шоколадом і ретельно перемішуємо. Перекладаємо його в посуд для подачі (креманку) і поливаємо зверху карамелізованим апельсином. Прикрашаємо наш шоколадний десерт свіжими ягодами.
Смачного!