Десерти

Яблука запечені з рисом, фруктами і горіхами

Яблоки запеченные с рисом, фруктами и орехами

Хочеться швидко і просто приготувати десерт? Важко примусити їсти дитини рисову кашу? Тоді легкі і корисні яблука запечені з рисом, фруктами і горіхами до ваших послуг!

Час приготування – 30 хвилин
Кількість порцій – 4
Інгредієнти:
  • Яблука великі – 4 шт.
  • Рис “Жасмін” в пакетиках для варки ТМ “Жменька” – 1 пакетик
  • Родзинки без кісточок – 2 ст.л.
  • Фініки – 2 ст.л.
  • Мелені волоські горіхи – 1 ст.л
  • Цукор – 4 ст.л.

Як приготувати яблука запечені з рисом, фруктами і горіхами

1. Яблука промиваємо, зрізаємо верхню частину, щоб вийшла кришечка, і обережно видаляємо серцевину.

2. Рис “Жасмін” в пакетиках для варки ТМ “Жменька” відварюємо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

3. Змішуємо готовий рис з цукром, промитими родзинками, фініками і горіхами.

4. Заповнюємо яблука начинкою, накриваємо кришечками і ставимо пектися в духовку, розігріту до 180ºС.

5. Запікаємо протягом 10-15 хвилин. Подаємо яблука гарячими.

Порада! Для запікання і фарширування потрібно вибирати міцні яблука

Смачного!