Другі страви

Філе індички з рисовою локшиною і овочами

Варіантів приготувати що-небудь незвичайне і смачне існує незліченна кількість. Одним з них сміливо виступає філе індички з рисовою локшиною і овочами

Інгредієнти:
  • Філе індички (подвійне) – 1 шт.
  • Цибулина – 2 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Редис – 1 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Рисова локшина ТМ «Жменька» – півпачки
  • Соус Теріяки – за смаком
  • Рослинна олія – для зажарки
  • Сіль, перець, мелена паприка, мелений чилі – за смаком

Як приготувати філе індички з рисовою локшиною і овочами

1. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями. Моркву також очищаємо від шкірки і шаткуємо соломкою. Перець і редис нарізаємо соломкою. Філе індички нарізаємо невеликими шматочками.

2. Цибулю відправляємо в товстостінну сковороду з розігрітим рослинним маслом. Як тільки вона стане прозорою, додаємо моркву. Пасеруємо хвилин 5-7 і додаємо перець і редис. Через 5 хвилин додаємо філе індички.

3. Рисову локшину ТМ «Жменька» відварюємо в каструльці до напівготовності (приблизно 3 хвилини). І відразу ж додаємо її в сковороду до м’яса і овочів. Додаємо сіль і спеції за смаком, заливаємо соус Теріяки і готуємо ще 3-5 хвилин, постійно помішуючи.

Смачного!