Варіантів приготувати що-небудь незвичайне і смачне існує незліченна кількість. Одним з них сміливо виступає філе індички з рисовою локшиною і овочами
Інгредієнти: |
|
Як приготувати філе індички з рисовою локшиною і овочами
1. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями. Моркву також очищаємо від шкірки і шаткуємо соломкою. Перець і редис нарізаємо соломкою. Філе індички нарізаємо невеликими шматочками.
2. Цибулю відправляємо в товстостінну сковороду з розігрітим рослинним маслом. Як тільки вона стане прозорою, додаємо моркву. Пасеруємо хвилин 5-7 і додаємо перець і редис. Через 5 хвилин додаємо філе індички.
3. Рисову локшину ТМ «Жменька» відварюємо в каструльці до напівготовності (приблизно 3 хвилини). І відразу ж додаємо її в сковороду до м’яса і овочів. Додаємо сіль і спеції за смаком, заливаємо соус Теріяки і готуємо ще 3-5 хвилин, постійно помішуючи.
Смачного!