Другі страви

Як приготувати поленту

Рецепт поленты

Відчуйте колорит італійської кухні, приготувавши воістину просту і смачну страву – поленту! Як приготувати поленту читайте далі…

Час приготування поленти – 35-40 хвилин
Інгредієнти:
  • Кукурудзяна крупа ТМ “Жменька” в пакетиках для варки – 2 пакетики
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сир – 250 г
  • Сіль за смаком

Як приготувати поленту

1. Відварюємо кукурудзяну крупу ТМ «Жменька» як вказано на упаковці.

2. У готову кашу додаємо масло і перемішуємо.

3. Половину каші викладаємо у форму, посипаємо натертим сиром і зверху викладаємо решту каші.

4. Запікаємо до появи рум’яної скоринки. Розрізаємо готову поленту на шматочки і подаємо до столу.

Смачного!