Цей легкий сирний крем-суп припаде до смаку абсолютно всім, хто його спробує. А приготувати його зовсім не складно!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати сирний крем-суп
1. Цибулю і моркву промиваємо, очищаємо від шкірки і подрібнюємо: цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на дрібній тертці. У сковороді розігріваємо олію й обсмажуємо в ній овочі до золотистого відтінку.
2. Перекладаємо овочі в каструлю, заливаємо 1,5 л холодної води, солимо, перчимо і доводимо до кипіння. У цей час плавлений сирок натираємо на крупній тертці або нарізаємо невеликими кубиками. Як тільки вода в каструлі закипить, кидаємо в неї шматочки плавленого сирка і безперервно помішуємо до повного розчинення сиру.
3. Потихеньку засипаємо в каструльку манну крупу ТМ «Жменька», відразу ж її розмішуючи, щоб не утворювалися грудочки. Проварюємо сирний суп 5-7 хвилин на слабкому вогні.
4. За допомогою блендера пюруємо суп прямо в каструлі до отримання однорідної консистенції.
5. Помідор бланшируємо і знімаємо шкірку. М’якоть нарізаємо невеликими кубиками. Копчене м’ясо також нарізаємо невеликими шматочками. Обидва інгредієнта додаємо в каструлю з супом-пюре, доводимо до кипіння і прогріваємо 1-2 хвилини.
6. Готовий сирний крем-суп розливаємо по тарілках, посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Смачного!