Грибний салат з рисовою вермішеллю ідеально підійде для дієтичного харчування всієї родини, так як рисова вермішель не містить глютену, холестирина і жиру.
Час приготування грибного салату – 20 хвилин
Кількість порцій – 2
Інгредієнти: |
Для соусу
|
Як приготувати грибний салат
1. Перець, помідори, зелень промиваємо під проточною водою. В перці видаляємо насіння. Зелень подрібнюємо, перець нарізаємо кубиками, помідори – шматочками.
2. Оливки нарізуємо кружечками, бринзу – кубиками, грибочки – пластинками.
3. Готуємо соус: оливкову олію змішуємо з дрібно нарізаною зеленню.
4. В підсоленій воді відварюємо рисову вермішель ТМ «Жменька».
5. Рисову вермішель змішуємо з подрібненими помідорами, перцем, бринзою і оливками, заправляємо соусом, солимо, перчимо і все перемішуємо. Ніжний аромат рисової вермішелі ТМ «Жменька» підкреслить смак інших складових страви, додавши салату вишуканості.
6. Готовий салат викладаємо в салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Смачного!