Літні салати з дині, кавуна та ягід привернуть вашу увагу своєю доступністю, легкістю приготування, оригінальністю смакових сполучень з ароматними сортами рису.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисовий салат у дині
1. Диню розріжте навпіл. Очистіть її від кісточок і круглою ложкою виріжте з м’якоті кульки. Відваріть рис Жасмін ТМ «Жменька» в злегка підсоленій воді. Остудіть його, викладіть на велике плоске блюдо. Аромат готового рису Жасмін зробить ваш фруктовий салат ще більш пікантним і цікавим.
2. Вимийте червоний гострий перець, розріжте його і приберіть кісточки. Наріжте перець дрібними шматочками. Шинку наріжте дрібними кубиками. Змішайте всі підготовлені інгредієнти і додайте оливки і каперси.
3. Приготуйте заправку: приправте 3-4 ст.л. оливкової олії сіллю і перцем і додайте лимонний сік. Добре все перемішайте. Полийте заправкою салат і злегка розмішайте.
4. Перед подачею на стіл викладіть салат в дві порожні половинки дині і прикрасьте страву листочками м’яти.
Смачного!