На святковому столі завжди знайдеться гідне місце для м’ясної страви. Смачна і незвична закуска – “Фарширована телятина” відмінно підійде для святкового столу або сімейної вечері, а вишуканий смак страви підкреслить незвичайний фарш!
Час приготування – 40 хвилин
Кількість порцій – 2
Інгредієнти: |
|
Як приготувати фаршировану телятину
1. Яблуко, перець, зелень, м’ясо обполіскуємо. Яблуко очищаємо від шкірки. У перці видаляємо насіння. Яблуко і перець нарізаємо кубиками.
2. На сковорідку з вершковим маслом викладаємо яблуко і перець, горошок і смажимо до готовності.
3. Беремо рис пропарений Gold ТМ «Жменька» і відварюємо до готовності. Завдяки спеціальному методу обробки рису 80% корисних речовин переходить з оболонки в зерно. Крім того, зерна пропареного рису завжди зберігають форму і залишаються розсипчастими.
4. Готуємо фарш. Смажені овочі змішуємо з відвареним рисом. «Пармезан» подрібнюємо на дрібній тертці, змішуємо з панірувальними сухарями. Яйце збиваємо.
5. М’ясо відбиваємо. Солимо, перчимо за смаком і поливаємо оливковою олією.
6. На м’ясо викладаємо фарш, згортаємо шматок рулетиком, обмазуємо збитим яйцем і мокаємо в суміш із сухарів і «Пармезану».
7. Рулетик викладаємо на сковорідку з розігрітою рослинною олією, обсмажуємо з усіх боків.
8. М’ясо викладаємо на деко і ставимо в духовку, розігріту до 180°С, на 5 хв.
9. Готуємо соус. У каструльку виливаємо вино, додаємо цукор і проварюємо до розчинення цукру.
10. М’ясо нарізаємо шматочками, викладаємо на блюдо, поливаємо топленим маслом. Готову страву, прикрашену зеленню, подаємо до столу з винним соусом.
Смачного!